Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Superfolk design studio

» Naar de shop

Klein behuisd? Geen probleem voor de Ierse Design Studio Superfolk. Vanuit Dublin maakt Superfolk de meest prachtige ontwerpen met een duidelijk Iers handschrift.

De ontwerpen van Superfolk zijn een hulde aan Ierland. Inspiratiebronnen zijn de levenswijze van de Ieren, de dieren en het Ierse weer. Superfolk werkt met lokale materialen zoals wol, hout en leer en benaderd deze op innovatieve, duurzame wijze.

In een klein appartement is de tafel vaak multifunctioneel. Je gebruikt hem om aan te eten, te werken, om je spullen op te leggen en om met elkaar samen te zijn. Is jouw keuken het hart van je huis? Dan is de tafel het hart van je keuken. Vanuit deze gedachte is de tafel ontworpen. de afmeting van de tafel is groot genoeg om er met een hele familie aan te eten maar ook prettig om aan te werken. En biedt zo een stevig en solide werkblad op simpele elegante poten. De tafel is gemaakt van duurzaam eiken en essenhout met een klein beetje walnoot.

Daarnaast heeft Superfolk ook een lamp, behang, krukjes, bankjes en andere ontwerpen gemaakt. Mijn favoriet zijn de krukjes met de ongelijke poten en geel garen! Kijk voor meer informatie op de website van Superfolk.

Superfolk overzichtSuperfolk TableSuperfolk Stools

Ook leuk om te lezen