5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Take a Soft Line for a Walk van Moroso

» Naar de shop

Tien jaar na de lancering van de fauteuil Take a Line for a Walk introduceerde Moroso de Take a Soft Line for a Walk. Beide varianten zijn ontworpen door de Argentijnse Alfredo Häberli. De nieuwe versie werd in april 2012 op de meubelbeurs iSaloni in Milaan geïntroduceerd.

 Gastvrij en comfortabel
De getransformeerde fauteuil ziet er dankzij de zachte, gewatteerde binnenkant een stuk gastvrijer en comfortabeler uit dan de authentieke versie, die zeer strak en ‘streng’ oogt. Op de beurs in Keulen heb ik de vernieuwde versie zelf uitgeprobeerd en écht waar; de fauteuil zit nog lekkerder dan dat hij er uit ziet, in tegenstelling tot het oorspronkelijke exemplaar! Je rug wordt goed ondersteund en dankzij de dik gewatteerde oren van de fauteuil kun je er heerlijk met je hoofd tegenaan rusten. In deze stoel kun je jezelf helemaal afzonderen van je omgeving.

En nog mooi ook!
De mooie, strakke achterkant en de zachte, gewatteerde binnenkant worden gescheiden met een stoere, neon-kleurige rits. In feite kan de zachte binnenkant van de fauteuil worden afgeritst. Er zijn verschillende stoffen verkrijgbaar voor de Take a Soft Line for a Walk. Meestentijds wordt er gebruik gemaakt van de zeer uitgebreide stoffencollectie van het Zweedse textielmerk Kvadrat. De stoel kan met twee verschillende onderstellen worden uitgevoerd.

Ook leuk om te lezen