5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Een meningsverschil op de redactie! De één vind hem fantastisch, de ander spuuglelijk. Ik hoor bij degenen die hem fantastisch vind. Misschien niet zozeer qua vorm, maar meer het innovatieve idee erachter. En niet in de laatste plaats omdat hij er erg comfortabel uitziet, deze Vuzzle stoel van ontwerper Christopher Daniel.

Voronoi diagram
De Vuzzle stoel ontleent haar inspiratie uit het Voronoi diagram en is gemaakt uit 59 kussen elementen die kunnen worden gerangschikt naar gelang de behoefte van de gebruiker. Zo is elk kussen voorzien van een magneet onder de oppervlakte. Haal 13 kussens weg en je hebt een comfortabele fauteuil zoals je hieronder ziet. Wat je dan met de overige 13 kussens doet? Wel, je kunt ze gebruiken als individueel kussen, als krukje of als voetenbankje!

De Vuzzle is verkrijgbaar in drie verschillende kleurenpatronen, te weten Vuzzle Milk, Vuzzle Neat en Vuzzle Bloody Mary.

Vuzzle Chair van ontwerper Christopher DanielVuzzle Chair van ontwerper Christopher DanielVuzzle Chair van ontwerper Christopher DanielVuzzle Chair van ontwerper Christopher Daniel

Bron: Modern Chair Design

Ook leuk om te lezen