Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Dat verlichting niet alleen functioneel hoeft te zijn is niets nieuws. Maar dat je er mee kon spelen misschien wel. Met deze cirkelvormige decoratieve wandlamp Guau van de ontwerpers Rosario Hurtado en Roberto Feo voor Arturo Alvarez kan dat namelijk uitstekend!

Vlakke verstelbare kap
De Guau is solo een pronkstuk, maar komt helemaal tot recht in een serie waarmee je de ruimte verlicht én een funky sfeer weet te creëren die niet schreeuwerig is. Het speelse zit hem in de vlakke verstelbare kap due je kunt draaien en verplaatsen in elke richting. Zo kun je de de lichtstraal daarnaartoe richten waar jij wil en zo telkens een ander effect creëren. Ook is het mogelijk om hem aan het plafond te bevestigen. Innovatief, dat vonden ze bij Red Dot ook, waar hij de 2010 Red Dot product design award won.

De Guau is verkrijgbaar in twee maten en een witte of een metalen afwerking. Voor meer informatie kijk je op de website van Arturo Alvarez.

Decoratieve wandlamp Guau van ontwerper Arturo AlvarezDecoratieve wandlamp Guau van ontwerper Arturo AlvarezDecoratieve wandlamp Guau van ontwerper Arturo AlvarezDecoratieve wandlamp Guau van ontwerper Arturo AlvarezBron: Trendir

Ook leuk om te lezen