5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Lichtgewicht wijnrek Grape

» Naar de shop

Het wijnrek grape is alweer in 2007 ontworpen door Robert Bronwasser. Toch heeft deze wijnstapelaar niks aan zijn charme ingeboet. De vorm van het wijnrek is geïnspireerd op een druiventros (hoewel wij een honingraat ook niet vreemd hadden gevonden). De grape kan op verschillende manieren worden neergezet en gecombineerd en kan met een speciale ophangset ook aan de muur worden opgehangen.

Grape wijnrek

Wijnrek Grape

Het wijnrek is gemaakt van een sterke lichtgewicht kunststof en geschikt voor 12 flessen wijn. Ook de meeste champagneflessen passen er trouwens in. Niet slecht!

Grape is dus op allerlei manieren te stapelen zodat je er een prachtige ‘wijnmuur’ van kan maken. Let wel: hij wordt alleen geleverd in het zwart en past dus niet in ieder interieur.

De afmetingen van dit hangende, staande of liggende wijnrek zijn 60 x 40 x 18 cm. Wij wachten nog even op de gekoelde versie.

Grape wijnrek voor aan de muur - Robert BronwasserWijnrek Grape - Robert BronwasserGrape wijnrek - Robert BronwasserGrape wijnrek voor aan de muur - Robert Bronwasser

 

Ook leuk om te lezen