Zwaargewicht tafels

» Naar de shop

De meubels van de Oostenrijkse ontwerper Daniel Miese zijn zwaargewichten. Daniel heeft een voorkeur voor zware materialen en zijn drie sterke en krachtige ontwerpen zijn absoluut de moeite waard om met jullie te delen. De buitenkant van de tafels is gemaakt van sneldrogend beton waardoor ze lichter zijn dan ze eruitzien. Lichter betekent niet licht, want de Bone weegt bijvoorbeeld toch al gauw een kilo of 25.

De Bone tafel, welke je hiernaast ziet, is een interessante lage tafel met speelse hoeken. Een lage tafel die mooi uitkomt in huizen waar bijvoorbeeld een deel van de muur elementen van beton of baksteen heeft.

bridge

De tweede tafel is de holle Bridge welke doet denken aan de plastic meubels in rare vormen van de jaren ´60. Zelf denk ik dat een klein lampje binnenin de tafel een mooi licht effect kan geven.

together

De Together tafel is wat strakker en killer door zijn harde hoeken. Een tafel die je zowel in de tuin als de woonkamer kan zetten. Voor meer informatie kijk je op de website van Daniel Miese.

Bron: Freshome

Ook leuk om te lezen