Rubberen douche en toilet van Wout Wessemius

» Naar de shop

Helemaal stoer vinden wij deze rubberen douchecabine. En wat te denken van een rubberen wc? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de creaties van de ingenieur slash zelfstandig ontwerper Wout Wessemius.

De grondstoffen van zijn ontwerpen zijn voornamelijk rubber, koper, leer, lood en staal. De rubberen douchecabines zijn trouwens 2250 mm hoog en hebben een diameter van 1000 mm. De toilet heeft een afmeting van 1200 x 600 x 250 mm. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de designer via w.wessemius@tiscali.nl.

Maar een bezoekje aan zijn woonwinkel aan de Schuitendiep 88-2 te Groningen is zeker ook de moeite waard. Eigenlijk is het een expositieruimte en werkplaats in één.

Zijn voornaamste activiteit is het ontwerpen van interieur- en exterieurobjecten, maar hij heeft ook een aantal bijzondere projecten op zijn naam staan zoals bijvoorbeeld Bodega-restaurant ¨de Apedans¨ en Kledingwinkel ¨Project 43¨. Voor deze opdrachten zijn speciale, meestal unieke objecten ontworpen en gemaakt.

Rubberen-toilet-Wout-Wessemius

Bron: Wessemius

Ook leuk om te lezen