5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Veilig en vertrouwd winkelen bij Gimmii.nl

Niet iedereen is vertrouwd met online shoppen. Helaas bestaan er nog steeds organisaties die het niet zo nauw nemen met wetgeving. En dat is jammer, want online shoppen is gemakkelijk en snel.

Bij Gimmii.nl kun je in ieder geval veilig en vertrouwd winkelen en dit wordt ook bevestigd door het onafhankelijke Thuiswinkel keurmerk dat wij mogen voeren. Het keurmerk voert een grondige inspectie uit voordat zij tot certificering overgaat. Zo wordt gekeken of je veilig kunt betalen, of je gegevens veilig worden opgeslagen en of wij ons wel aan alle voorwaarden houden.

Alle punten die belangrijk zijn om veilig en vertrouwd te kunnen winkelen worden door dit keurmerk gedekt. Heb je toch nog vragen over het bestellen via Gimmii.nl, neem dan contact met ons op via 030 – 254 08 11 of info@gimmii.nl.

Thuiswinkel Waarborg
De Thuiswinkel Waarborg is hét Nederlandse keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via internet, catalogi, post en andere verkoopkanalen op afstand. Alle leden van Thuiswinkel.org zijn te herkennen aan het keurmerk. Als consument kun je ervan op aan dat deze bedrijven de Algemene Voorwaarden Thuiswinkelen en de gedragsregels van de vereniging onderschrijven, dat ze zich houden aan en aanspreekbaar zijn op naleven van de relevante wet- en regelgeving. Als je iets koopt bij een lid van Thuiswinkel.org betekent dit dat je veilig en betrouwbaar aankopen kunt doen.

Gerelateerde artikelen