Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Klantenservice

Vraag over een product
Als je een vraag hebt over een product in onze shop zijn wij van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-12:00 telefonisch bereikbaar op 030 – 254 08 11. Je kunt ons ook altijd mailen via info@gimmii.nl, ook op andere tijden dan van 09:00-12:00. Wij reageren binnen één werkdag en vaak sneller.

Status bestelling
De status van jouw bestelling is te volgen via de link in de track & trace mail die je van ons hebt ontvangen. Geen mail ontvangen? Stuur ons dan een mail o.v.v. je naam en ordernummer naar info@gimmii.nl.

Retour melden

Om een retourproduct te melden, stuur je een mail naar info@gimmii.nl o.v.v. je naam, adres, gekochte product(en) en ordernummer.

Ik heb een klacht, wat nu?

Ben je niet tevreden met de oplossing die we je bieden? Of heb je een klacht over Gimmii of over een product? Wij nemen elke klacht heel serieus en doen er alles aan om de klacht voor je op te lossen. Je kunt ons bereiken via e-mail (info@gimmii.nl) of telefoon (030 2540811). Binnen 14 dagen nadat we je klacht hebben ontvangen, kun je van ons een inhoudelijke reactie verwachten. Ben je als consument niet tevreden met de afhandeling van de klacht of komen we er samen niet uit? Dan kun je deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform. Voor zowel consumenten als zakelijke klanten geldt dat zij, indien zij niet tevreden zijn over de afhandeling van de klacht, de klacht ter bemiddeling kunnen voorleggen aan Thuiswinkel, voor consumenten via De Geschillencommissie en voor zakelijke klanten via Thuiswinkel.org.

Gerelateerde artikelen