5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Ontvang een scherpe aanbieding voor jouw project

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe aanbieding doen. Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 1 uur een offerte in je mailbox.

Grootste collectie Dutch Design

Met de grootste collectie Dutch Design meubelen van toonaangevende Nederlandse ontwerpers en labels helpt Gimmii je graag bij het inrichten van jouw project. Zo bestel je via één contactpersoon ál je verschillende Dutch Design producten. Wij zorgen daarna voor álle communicatie met de ontwerpers en het leveren van álle producten op het juiste moment op de juiste plek. Alle producten worden gratis door ons geleverd.

Persoonlijk contact

Wij kennen alle ontwerpers bovendien persoonlijk, dus ook als jouw project net even anders loopt dan gedacht, zijn de lijntjes bij ons kort en zijn wij in staat om snel en effectief met gewijzigde situaties om te gaan. Zo houd jij meer tijd over om je project tot een succes te maken!

In de afgelopen jaren heeft Gimmii al heel veel fantastische producten mogen leveren aan architectenbureaus, ambassades, restaurants, hotels en interieurontwerpers. Ook voor jou maken wij dus bijzonder graag een scherpe aanbieding!

Liever eerst contact? Bel ons hiervoor, of voor andere vragen, op 030-2540811. Wij zijn telefonisch dagelijks bereikbaar, ook in de avond en het weekend van maandag t/m vrijdag 08.00 – 22.00 uur en zaterdag en zondag: 09.00 – 17.00 uur. Je kunt ons natuurlijk ook mailen via info@gimmii.nl.

Vraag nu een offerte aan

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 1 uur een scherpe aanbieding.

Gerelateerde artikelen