Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Team

Wilfred StegemanWilfred Stegeman // Eindbaas
Zit net zo lief op een Dutch design stoel als dat hij er over schrijft. Is het hart en de ziel van de site. Bevlogen over design, maar ook over strategie en pixels. Heeft altijd ideeën, maar voert ze nog liever uit. Gaat door het vuur voor zijn redactie en zijn ontwerpers. Je herkent hem aan zijn zwarte bril.
e-mail: wilfred@gimmii.nl

 

Corien JufferCorien Juffer // Shopbaas
Is fan van Australisch minimalisme en heeft het liefst strand, zon en zee…of ijs om zich heen. Als ze héél oud en met pensioen is, gaat ze in een boomhut in Thailand wonen (Hoewel Hanzesteden het tegenwoordig ook goed doen). Tot die tijd is ze verantwoordelijk voor het spotten van gevestigde en talentvolle ontwerpers.
e-mail: corien@gimmii.nl

 

Elize LaneyElize Laney // Tekstbaas
Is de Benjamin van het gezelschap, soms sprakeloos maar meestal vol vuur. Schrijft zoals ze leeft, met passie en een goed glas wijn. Laat zich inspireren door de ogenschijnlijk normale dingen in het leven en zet daar vrijwel altijd vraagtekens bij. Overleeft niet langer dan 5 minuten in een Leenbakker.
e-mail: elize@gimmii.nl

 

Massim KnaapenMassim Knaapen // Codebaas
Wordpress Wizard. Wordt blij van HTML5 en een beeldscherm vol CSS en JavaScript. Fanatiek bowler. Fietst en schaatst af en toe ook heel hard.

 

Gerelateerde artikelen