Veilig betalen

Je kunt bij ons met de volgende veilige en beveiligde betaalmethoden betalen:

iDeal

Via iDeal kun je tijdens het bestelproces de betaling direct afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. iDeal is een veilige manier om je bestelling te betalen en wordt gebruikt voor Nederlandse online bankrekeningen van ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, Regiobank, Tridos Bank en Van Lanschot Bankiers. Onze iDeal betalingen worden afgehandeld door Mollie.

Credit Card

Wij gebruiken Stripe als de Payment Service Provider voor creditcard betalingen. Met Stripe kun je eenvoudig en veilig betalen met je credit card. Je creditcard gegevens worden niet opgeslagen bij Stripe of bij Gimmii Magazine.

Veilig betalen via een EV SSL (Comodo)

Alle communicatie tussen jouw computer en onze server zijn gecodeerd en beveiligd met SSL (Secure Sockets Layer). Secure Sockets Layer is een cryptografisch protocol dat communicatiebeveiliging biedt via het internet. Je kunt beveiligde pagina’s herkennen aan https:// aan het begin van het webadres in plaats van http:// en ook aan het slot-symbool in de adresbalk. Gimmii Magazine maakt gebruik van het EV SSL certificaat van Comodo waarmee wij zorgdragen voor het hoogst beschikbare niveau van authenticatie binnen alle SSL certificaat types.

Gerelateerde artikelen